Berichten over media

Berichten met "media"

 1. 'Amerika is verslaafd aan een vijand'

  17 november 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , , ,

  Het gebeurt regelmatig dat mensen die belangrijke posities bekleed hebben, na hun actieve loopbaan dingen naar voren brengen waarover zij eertijds weinig of niets konden (of wilden) zeggen. Herman Wijffels is zo iemand. In een recent interview zei hij een aantal opmerkelijke dingen over het wereldgebeuren, het Midden-Oosten, Amerika’s politiek en die van Nederland, en de macht(en) achter de schermen.   

  Lees meer over "'Amerika is verslaafd aan een vijand'"

 2. Onthoofding in uitzending van Pauw

  4 november 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , , ,

  Ophef op internet over de uitzending van Pauw (dinsdagavond 3 nov.). Daarin de Belgische schrijver Dimitri Verhulst over diens nieuwste uitgave. In Bloedboek herschrijft hij de eerste vijf Bijbelboeken in zijn eigen taal. Bijbelverhalen waarin het bloed rijkelijk vloeit.

  Lees meer over "Onthoofding in uitzending van Pauw"

 3. Arme vluchtelingen!

  30 oktober 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , , ,

  Een gewaagde titel, want grote kans dat u denkt een zoveelste politiek correct, bekend verhaal te moeten lezen over vluchtelingen.

  Lees meer over "Arme vluchtelingen!"

 4. Kwaliteitsmedia zwijgen over Putin

  5 november 2014 - door Peter A. Slagter

  Labels: , ,

  In AMEN Actueel van het komende nummer (117 –verschijning 14 nov. ) is een item opgenomen over het onthullende en spraakmakende Duitse boek ‘Gekaufte Journalisten’.  Daarin gaat het om vragen als: Wie bepaalt de inhoud van het nieuws wereldwijd? Wie bepaalt wat we wel en niet te horen krijgen? Wie is er verantwoordelijk voor het nieuws in de zgn. meanstream media (MSM): krant, radio en tv?

  Lees meer over "Kwaliteitsmedia zwijgen over Putin"