Berichten over Hoop

Berichten met "Hoop"

 1. JC is overleden: Feest!

  24 maart 2016 - door Peter A. Slagter

  Labels: , , ,

  Hij was van eenvoudige komaf. Opgegroeid in een gewoon gezin en toch ook heel bijzonder. Hij had iets wat anderen niet hadden. Zijn talent bleef niet onopgemerkt. Hij verwierf in korte tijd een grote schare fans. Lyrisch waren ze! Hij presteerde dingen die niemand anders kon doen. Het land stond op z’n kop. Hij werd landelijk bekend, later zelfs in de hele wereld. Hij kon het. Hij deed het. Wonderschoon! Hij werd El Salvador genoemd, de Verlosser. En toen kwam de dood, onverbiddelijk. Velen in shock. Jammer, want dat hoeft niet. Integendeel zelfs. Het is juist tijd om feest te vieren!

  Lees meer over "JC is overleden: Feest!"

 2. ‘Marco Borsato is bang voor de dood’

  24 november 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , ,

  Aldus de titel van een bericht (n.a.v. een interview met AD Magazine) in De Telegraaf, dat begint met: ‘Marco Borsato werd vorig jaar getroffen door een tia. Sindsdien kan hij naar eigen zeggen wakker liggen van de kwetsbaarheid van het leven’. Borsato zelf over zijn angst: ‘Ik wil nog lang niet dood. Ik hou veel te veel van het leven’. 

  Lees meer over "‘Marco Borsato is bang voor de dood’"

 3. Hoop

  30 oktober 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: ,

  ´Een mens kan enkele weken zonder eten, enkele dagen zonder water, een paar minuten zonder lucht, maar geen seconde zonder hoop´.

  Lees meer over "Hoop"