Abonnementen

Voor het laatste nieuws Volg ons op Twitter en vind ons leuk op Facebook

Graag verwelkomen wij u als nieuwe abonnee van AMEN (Online) Bijbelmagazine. Dat kan al vanaf  € 12,00 per jaar (Online-abonnement).

Wellicht bent u al abonnee en wilt u graag een account aanmaken om toegang te krijgen tot AMEN Online.

Klik hieronder op de link die voor u van toepassing is. U vindt daar informatie over het abonnement en kunt zich dan desgewenst abonneren. 

Ik ben nieuw, en:

ik wil graag alleen AMEN Bijbelmagazine per post ontvangen

ik wil graag het blad ontvangen én een account voor AMEN Online

ik wil graag alleen een account voor AMEN Online

Ik ben al abonnee op het blad, en:

ik wil graag een (gratis) account aanmaken voor AMEN Online.

Ik ben Online-abonnee, en:

ik wil voortaan ook graag het blad ontvangen.

PSALMTEKSTEN

"Laat het Woord van Christus in rijke mate in u wonen, in alle wijsheid; onderwijs elkaar en wijs elkaar terecht, met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen. Zing voor de Heere met dank in uw hart", zo schrijft Paulus in Kolossenzen 3:16.

Natuurlijk! De Psalmen hebben in de eerste plaats betekenis voor Israël. Tegelijk is daarin de   "Geest van Christus" hoorbaar, "Die tevoren getuigde van het lijden dat op Christus komen zou en van de heerlijkheid daarna" (1 Pet. 1:11). Christus’ stem is zo duidelijk hoorbaar, dat niemand bij het lezen van bijvoorbeeld de beginwoorden van Psalm 22 nog denkt aan David! Nee, hij hoort Christus spreken in Zijn lijden.

Paulus sluit met de bovenstaande woorden aan op het geestelijke aspect van de Psalmen voor de gelovige van nu. Geschreven door gelovigen van destijds bemoedigen zij de gelovige van nu met woorden van bemoediging en toewijding, van Gods zorg en grootheid. Ze sterken ons in het vertrouwen op God.

Dit boekje bevat een selectie van psalmteksten, onderverdeeld in vijf rubrieken: bemoediging, zorg van God, vertrouwen op God, Zijn grootheid en toewijding aan God. Zo heb je voor diverse gelegenheden de beschikking over rijke teksten uit het psalmenboek.

Ook verkrijgbaar als e-book!

Info & Bestellen