Berichten over Europa

Berichten met "Europa"

 1. 'Amerika is verslaafd aan een vijand'

  17 november 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , , ,

  Het gebeurt regelmatig dat mensen die belangrijke posities bekleed hebben, na hun actieve loopbaan dingen naar voren brengen waarover zij eertijds weinig of niets konden (of wilden) zeggen. Herman Wijffels is zo iemand. In een recent interview zei hij een aantal opmerkelijke dingen over het wereldgebeuren, het Midden-Oosten, Amerika’s politiek en die van Nederland, en de macht(en) achter de schermen.   

  Lees meer over "'Amerika is verslaafd aan een vijand'"

 2. De elite is gek geworden? Dan is de ommekeer nabij!

  5 november 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , ,

  Thierry Baudet bestempelde in een tweet onze elites als "...totale dwazen, wereldvreemde dromers, ongelofelijke sukkels." Tja, dit gevoel leeft bij steeds meer mensen vandaag. En dat is te begrijpen als je ziet wat er allemaal gebeurt. Baudet noemt dit een "apocalyptisch scenario". Zou dat kunnen, dat (wereld)leiders gewoon gek worden? Nou, in de Bijbel staat dat ze op enig moment zelfs bezeten zullen zijn! Maar... als het zover is, grijpt de God van hemel en aarde in!

  Lees meer over "De elite is gek geworden? Dan is de ommekeer nabij!"

 3. Arme vluchtelingen!

  30 oktober 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , , ,

  Een gewaagde titel, want grote kans dat u denkt een zoveelste politiek correct, bekend verhaal te moeten lezen over vluchtelingen.

  Lees meer over "Arme vluchtelingen!"

 4. Geldinjectie ECB: tijd om te gaan jubelen!

  23 januari 2015 - door Peter A. Slagter

  Labels: , ,

  Voor overheden, de meeste economen, politici, e.a. is het kennelijk nog een vraag, maar voor de gewone burger volstrekt logisch, en voor de gelovige burger al helemaal. De geldinjectie van de ECB is aanleiding voor een nieuwe start. Hoog tijd om te gaan jubelen!

  Lees meer over "Geldinjectie ECB: tijd om te gaan jubelen!"