Stop het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee!

Stop het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee!

Onder de titel ‘Klap uit de school’ is een actie gestart om de indoctrinatie op Nederlandse scholen tegen te gaan, zoals dat bijvoorbeeld plaatsvindt bij moskeebezoek.

Stichting Civitas Christiana is in 2014 opgericht en maakt zich zorgen over de richting waarin de Nederlandse samenleving zich dreigt te ontwikkelen. Instituties als het gezin staan onder druk, zonder welke onze samenleving geen toekomst heeft. Daarnaast is een algehele afkalving van onze beschaving waar te nemen. Geïnspireerd vanuit de christelijke wortels van Europa, is Civitas Christiana in het leven geroepen om dit proces te stuiten.

Op de website is het volgende te lezen: 
Terwijl veel van onze politici dagelijks verkondigen dat ons land liberaal moet zijn en open voor alle culturen, ontwikkelen onze scholen zich tot ware indoctrinatieplaatsen van de islam.

  • Wist u dat Nederlandse schoolkinderen op excursies moeten ‘bidden’ in de moskee?
  • Wist u dat kinderen daar leren naar Mekka te buigen?
  • Wist u dat ze daarbij leren de woorden Allahu Akbar te zeggen, de woorden die dagelijks gebruikt worden door terroristen als zij hun bloedige misdaden plegen?
  • Wist u dat de overheid erop toeziet dat deze excursies naar de moskee gehouden worden, terwijl de ouders niets gevraagd wordt?

Samen kunnen we dit schandaal stoppen. Nederland is een christelijke natie en geen islamitisch kalifaat. Daarom is het zo belangrijk dat u aan dit initiatief deelneemt en onze internetpetitie tekent.
Teken hieronder de petitie tegen ‘bidden’ in de moskee door Nederlandse schoolkinderen!
Scholen zijn gevoelig voor openbaarheid op dit punt, omdat ze heel goed weten dat moskeebezoek bij ouders omstreden is.
Op foto’s is duidelijk te zien hoe kinderen zich in de moskee in gebedshouding moeten opstellen. Samen kunnen we een golf van verontwaardiging opwekken om aan deze indoctrinatie een einde te maken.
Bronnen: klapuitdeschool.nl en cultuurondervuur.nu

Duizenden lezers gingen u voor. Ondersteun AMEN. Word ook abonnee!

Nieuw in de Morgenroodreeks

De Morgenroodboekjes komen uit in de Morgenroodreeks: een serie Bijbelstudieboekjes die sinds 1960 wordt uitgegeven. De in deze reeks verschenen boekjes zijn handzaam en praktisch en helpen je verder om de Bijbel beter te leren kennen.

"Zoon" in het Oude Testament - Een speurtocht naar de Naam van Gods Zoon

In Spreuken 30 wordt een vraag gesteld over God: "Hoe is Zijn Naam en hoe is de Naam van Zijn Zoon ...?" (vs. 4b). Wat bijzonder dat hier - circa 1000 jaar vóór Christus - ervan uitgegaan wordt dat God een Zoon heeft! Naast de vele Oudtestamentische verwijzingen naar de Persoon en het werk van Christus, wordt slechts in Spreuken, de Psalmen en het boek Jesaja naar Hem verwezen met het woord "Zoon". Aan de hand van deze teksten zoeken we naar het antwoord op de dubbele vraag uit het Spreukenboek. Het antwoord vinden we uiteindelijk in het Nieuwe Testament. Dat antwoord is verrassend!

Ook als e-book verkrijgbaar!

Meer info & bestellen 'Zoon'

Levend water

Water is de meest voorkomende vloeistof op aarde, een essentieel onderdeel van de natuur en noodzakelijk voor het (ontstaan van) leven.
In dit boekje gaat het niet zozeer over water als vloeistof, maar vooral over geestelijk water. Dat wil zeggen: water als aanduiding van waarachtig leven, voortkomend uit Gods Geest.
Daarnaast verwijst water ook naar Gods Woord, dat levend en krachtig is. Vandaar de titel van dit boekje: levend water.

Ook als e-book verkrijgbaar!

Meer info & bestellen 'Levend water'

Schatten uit Gods Woord - 4

De serie Schatten uit Gods Woord bevat boeken waarin allerlei Bijbelse onderwerpen worden behandeld. Deze onderwerpen kun je zien als schatten die je opgraaft vanuit Gods Woord. David zegt: "De woorden van de HEERE zijn reine woorden, als zilver gelouterd in een aarden smeltkroes, gezuiverd zevenmaal" (Ps. 12:7). Hij schrijft dit om daarmee de betrouwbaarheid van Gods woorden te onderstrepen. Zij staan wat dat betreft lijnrecht tegenover de woorden die trouweloze mensen spreken (zie vs. 2-5). Wat God zegt in Zijn Woord kun je zonder meer aannemen; Hij is immers Zelf de waarheid! Daarom is het zo de moeite waard om de Bijbel te lezen, te overdenken en te leren begrijpen. Daar word je wijs van!

Dit vierde deel bevat 22 hoofdstukken over even zoveel onderwerpen. 

Spreuken 3:13-15 zegt:
"Welzalig is de mens die wijsheid vindt,
de mens die inzicht verkrijgt, want
- haar opbrengst is beter dan de opbrengst van zilver en
- haar inkomen beter dan bewerkt goud,
- zij is kostbaarder dan robijnen.
Al jouw wensen zijn met haar niet te vergelijken".

Meer info & bestellen 'Schatten uit Gods Woord - 4'