‘Global Warming is een schaamteloze leugen’

‘Global Warming is een schaamteloze leugen’

De vooraanstaande Japanse klimaatwetenschapper Dr. Kiminori Itoh, lid van het VN-klimaatpanel IPCC, zegt dat de angst voor Global Warming “het ergste wetenschappelijke schandaal in de geschiedenis” is. “Als de mensen achter de waarheid komen, zullen ze zich bedrogen voelen door de wetenschap en de wetenschappers.”

Rapporten van het VN-klimaatpanel worden al jaren door de hele wereld als leiddraad genomen bij het opstellen van nieuwe wetten en regels ten aanzien van het klimaatbeleid. In alle landen wordt nog steeds uitgegaan van het officiële VN-standpunt, namelijk dat de Aarde aan het opwarmen is, en de uitstoot van CO2 hier hoofdverantwoordelijk voor is. In diverse landen, ook in Nederland, worden daarom miljarden uitgegeven om de uitstoot van CO2 terug te brengen. Terwijl het Global Warming-verhaal door de meeste politieke partijen is omarmd en wordt gebruikt voor het invoeren van nieuwe belastingen, blijkt de wetenschap inmiddels echter een heel andere mening toegedaan. Het VN-beleidsrapport over Global Warming werd destijds door slechts 52 wetenschappers en honderden niet-wetenschappers ondertekend. De wetenschappers die wél onderzoek hebben gedaan, zeggen dat CO2 helemaal niets te maken heeft met Global Warming. Zij zeggen dat de temperatuur op Aarde al enige jaren niet meer stijgt maar zelfs licht gedaald is, en dat de verreweg belangrijkste bron van klimaatverandering en opwarming de zon is, iets waar wij mensen niets aan kunnen veranderen.
Foto: Global Warming
Uit commentaren van wetenschappers blijkt dat verdedigers van Global Warming dit volhouden omdat zij afhankelijk zijn geworden van overheidssubsidies en andere fondsen. Wetenschappers die niet langer verbonden zijn aan een organisatie en geen fondsen meer ontvangen, spreken zich nu vrij uit. Volgens de Indiase geoloog Dr. Arun Ahluwalia is het IPCC een gesloten club geworden waar niet naar anderen geluisterd wordt. Ahluwalia zegt echt verbaasd te zijn dat de Nobelprijs is gegeven aan mensen die verkeerde wetenschappelijke conclusies hebben getrokken, mensen die geen geologen zijn maar hier wel uitspraken over doen. Atmosfeerwetenschapper Stanley B. Goldenberg (Hurricane Research Division van het NOAA) verklaard: “De modellen en voorspellingen van het IPCC zijn incorrect omdat deze slechts gebaseerd zijn op mathematische modellen, resultaten en scenario's waarin bijvoorbeeld geen rekening is gehouden met de zonneactiviteit'. 'Global Warming is een schaamteloze leugen die door de media gepromoot wordt, waardoor het net lijkt alsof er maar een klein groepje wetenschappers is dat niet in de opwarming geloofd.”

Global Warming is een nieuwe religie geworden

Nobelprijs winnaar Ivar Giaever: “Hoeveel jaren moet de planeet nog afkoelen voordat we eindelijk begrijpen dat de aarde NIET aan het opwarmen is?”
Geoloog Dr. David Gee, voorzitter wetenschappelijk comité van het 2008 Internationale Geologische Congres zegt: “veel wetenschappers proberen nu op een zo geruisloze manier afstand te doen van hun eerdere ondersteuning van Global Warming, zodat hun wetenschappelijke carrières niet geruïneerd worden.” Volgens atmosfeerwetenschapper James A. Peden is klimaatideologie die gebaseerd is op CO2 gevaarlijke onzin. Het huidige alarm rondom klimaatsverandering is een instrument van sociale controle, een voorwendsel voor nieuwe winstgevende handel en politieke strijd. Het is een ideologie geworden, en dat is zorgwekkend.

Diverse klimaatwetenschappers noemen de Global Warming een politiek instrument dat de Europeanen aan de top houdt en de ontwikkelingslanden achterstelt. “Het zaaien van onrust over Global Warming heeft maar één reden: het levert subsidies op.” Inmiddels blijkt ook Barack Hoessein Obama volledig achter het leugenachtige concept van Global Warming te staan. Obama laat zich voor het milieubeleid adviseren door Carol Browner, een vertrouweling van, jawel, Al Gore. Browner stond tijdens het bewind van Bill Clinton aan het hoofd van het Agentschap voor Milieubescherming.
Foto: Al Gore-vuur
De klimaathysterie blijkt de landen van de wereld valselijk samen te binden in een gemeenschappelijke strijd. Dat deze honderden miljarden kostende strijd nergens toe leidt, maakt daarbij niet uit; het doel is een algehele sociale en maatschappelijke wereldcontrole, en de angst voor de opwarming van de aarde is daarbij uitgekozen als hét instrument. Inmiddels is Al Gore aangeklaagd voor zijn klimaathysterie. Maar liefst 30.000 klimaatwetenschappers willen hem vervolgen. De groep is van mening dat alles wat Gore beweert louter op leugens berust. Leugens die ook nog eens systematisch door de overheden en de media worden genegeerd.

Bron: Uit het Nieuws – www.franklinterhorst.nl

Duizenden lezers gingen u voor. Ondersteun AMEN. Word ook abonnee!

Nieuw in de Morgenroodreeks

De Morgenroodboekjes komen uit in de Morgenroodreeks: een serie Bijbelstudieboekjes die sinds 1960 wordt uitgegeven. De in deze reeks verschenen boekjes zijn handzaam en praktisch en helpen je verder om de Bijbel beter te leren kennen.

"Zoon" in het Oude Testament - Een speurtocht naar de Naam van Gods Zoon

In Spreuken 30 wordt een vraag gesteld over God: "Hoe is Zijn Naam en hoe is de Naam van Zijn Zoon ...?" (vs. 4b). Wat bijzonder dat hier - circa 1000 jaar vóór Christus - ervan uitgegaan wordt dat God een Zoon heeft! Naast de vele Oudtestamentische verwijzingen naar de Persoon en het werk van Christus, wordt slechts in Spreuken, de Psalmen en het boek Jesaja naar Hem verwezen met het woord "Zoon". Aan de hand van deze teksten zoeken we naar het antwoord op de dubbele vraag uit het Spreukenboek. Het antwoord vinden we uiteindelijk in het Nieuwe Testament. Dat antwoord is verrassend!

Ook als e-book verkrijgbaar!

Meer info & bestellen 'Zoon'

Levend water

Water is de meest voorkomende vloeistof op aarde, een essentieel onderdeel van de natuur en noodzakelijk voor het (ontstaan van) leven.
In dit boekje gaat het niet zozeer over water als vloeistof, maar vooral over geestelijk water. Dat wil zeggen: water als aanduiding van waarachtig leven, voortkomend uit Gods Geest.
Daarnaast verwijst water ook naar Gods Woord, dat levend en krachtig is. Vandaar de titel van dit boekje: levend water.

Ook als e-book verkrijgbaar!

Meer info & bestellen 'Levend water'

Schatten uit Gods Woord - 4

De serie Schatten uit Gods Woord bevat boeken waarin allerlei Bijbelse onderwerpen worden behandeld. Deze onderwerpen kun je zien als schatten die je opgraaft vanuit Gods Woord. David zegt: "De woorden van de HEERE zijn reine woorden, als zilver gelouterd in een aarden smeltkroes, gezuiverd zevenmaal" (Ps. 12:7). Hij schrijft dit om daarmee de betrouwbaarheid van Gods woorden te onderstrepen. Zij staan wat dat betreft lijnrecht tegenover de woorden die trouweloze mensen spreken (zie vs. 2-5). Wat God zegt in Zijn Woord kun je zonder meer aannemen; Hij is immers Zelf de waarheid! Daarom is het zo de moeite waard om de Bijbel te lezen, te overdenken en te leren begrijpen. Daar word je wijs van!

Dit vierde deel bevat 22 hoofdstukken over even zoveel onderwerpen. 

Spreuken 3:13-15 zegt:
"Welzalig is de mens die wijsheid vindt,
de mens die inzicht verkrijgt, want
- haar opbrengst is beter dan de opbrengst van zilver en
- haar inkomen beter dan bewerkt goud,
- zij is kostbaarder dan robijnen.
Al jouw wensen zijn met haar niet te vergelijken".

Meer info & bestellen 'Schatten uit Gods Woord - 4'