Fijn dat u abonnee wilt worden!

Opgaveformulier Blad

AMEN Bijbelmagazine verschijnt 6x per jaar in de maanden januari, maart, mei, juli, september, november en kent geen vaste abonnementsprijs, maar is beschikbaar voor hen, die minimaal één keer per jaargang een bijdrage overmaken.

Uw bijdrage is een vrije gift, d.w.z. u bepaalt min of meer zelf de hoogte ervan, met een minimum van € 20,00 op jaarbasis* - buitenland € 30,00. 

*) Met dit bedrag betaalt u alleen de porto- en verzendkosten. Ter indicatie: de totale kostprijs van één blad (o.a. opmaak, drukken, afwerken, verzenden, porto) bedraagt rond de € 3,30. Dat maal zes uitgaven per jaar, dan weet u waar dat ongeveer op uitkomt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere kosten, zoals  kantoor- en personeelskosten, e.d. Maakt u dus méér over (en gelukkig doen de meesten dat), dan is dat een extra bemoediging en kan dit belangrijke werk doorgaan! Hoe dan ook... in alle gevallen: hartelijk dank!

 En... AMEN is ook op Facebook en we zouden het fijn vinden als u even op de vind-ik-leuk knop klikt op onze FB-pagina. Alvast bedankt!

 Volg ons ook op Twitter.

Let op: Als u onderstaand formulier hebt ingevuld en verzonden, ontvangt u een email beginnend met onderstaande tekst. Dit is om er zeker van te zijn dat u zelf een abonnement op het blad neemt. Als u op de daarin vermelde activatielink klikt, wordt uw aanmelding geactiveerd. Uw abonnement op het blad wordt dan verder in orde gemaakt en u ontvangt nog een bevestigingsmail.

Tekst activatie-mail:

  • Beste ,
    U ontvangt deze e-mail omdat uw e-mailadres is gebruikt voor aanmelding van een abonnement op AMEN Bijbelmagazine.
    Klik op onderstaande activatie-link om uw aanmelding/registratie te bevestigen.

Registratieformulier

Uw gegevens
Soort abonnement
Machtiging
€  af te schrijven als lezersbijdrage voor AMEN

Indien u achteraf niet akkoord gaat met een incasso, geldt een weigeringstermijn van 56 dagen.

Bij opzegging van uw abonnement vervalt uw incasso-machtiging automatisch.