Fijn dat u abonnee wilt worden!

Opgaveformulier voor Blad + Online (Combi-abonnement)

AMEN Bijbelmagazine verschijnt 6x per jaar in de maanden januari, maart, mei, juli, september, november en kent geen vaste abonnementsprijs, maar is beschikbaar voor hen, die minimaal één keer per jaargang een bijdrage overmaken.

AMEN Online is volledig toegankelijk voor abonnees. U heeft hiervoor alleen een account nodig, dat u via onderstaand registratieformulier eenvoudig kunt aanmaken. U kunt dan op de website meer dan 1500 artikelen lezen en gebruik maken van een handige zoekfunctie!

Uw bijdrage is een vrije gift, d.w.z. u bepaalt min of meer zelf de hoogte ervan, met een minimum van € 20,00 op jaarbasis* - buitenland € 30,00. 

*) Met dit bedrag betaalt u alleen de porto- en verzendkosten. Ter indicatie: de totale kostprijs van één blad (o.a. opmaak, drukken, afwerken, verzenden, porto) bedraagt rond de € 3,30. Dat maal zes uitgaven per jaar, dan weet u waar dat ongeveer op uitkomt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere kosten, zoals  kantoor- en personeelskosten, e.d. Maakt u dus méér over (en gelukkig doen de meesten dat), dan is dat een extra bemoediging en kan dit belangrijke werk doorgaan! Hoe dan ook... in alle gevallen: hartelijk dank!

En... AMEN is ook op Facebook en we zouden het fijn vinden als u even op de vind-ik-leuk knop klikt op onze FB-pagina. Alvast bedankt!

Volg ons ook op Twitter.

Let op: Als u onderstaand formulier hebt ingevuld en verzonden, ontvangt u een email beginnend met onderstaande tekst. Dit is om er zeker van te zijn dat u zelf een Combi-abonnement op AMEN neemt. Als u op de daarin vermelde activatielink klikt, wordt uw aanmelding geactiveerd. Uw Combi-abonnement wordt dan verder in orde gemaakt en u ontvangt daarvan nog een bevestigingsmail.

Tekst activatie-mail:

  • Beste ,
    U ontvangt deze e-mail omdat uw e-mailadres is gebruikt voor het registreren van een account voor AMEN Online.
    Klik op onderstaande activatie-link om uw aanmelding/registratie te bevestigen.
    Als u zich niet witl aanmelden, kunt u deze e-mail negeren en hoeft u niets te doen.

Toelichting bij het registratieformulier

Tijdens het registratieproces ontvangt u een e-mail met een link naar een bevestigingspagina. Nadat u op de bevestigingspagina bent geweest is uw account aangemaakt en wacht dit op goedkeuring.

Eenmaal goedgekeurd - u ontvangt hiervan een bericht -  kunt u met uw accountgegevens inloggen op www.amen.nl/login. Via uw persoonlijke profiel-pagina kunt u dan ook desgewenst uw gegevens wijzigen en op die manier bijvoorbeeld een adreswijziging aan ons doorgeven.

En... AMEN is ook op Facebook en we zouden het fijn vinden als u even op de vind-ik-leuk knop klikt op onze FB-pagina. Alvast bedankt!

Volg ons ook op Twitter.

Registratieformulier

Uw gegevens
Soort abonnement
Uw account
Om in te loggen is een gebruikersnaam verplicht
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Machtiging
€  af te schrijven als lezersbijdrage voor AMEN

Indien u achteraf niet akkoord gaat met een incasso, geldt een weigeringstermijn van 56 dagen.

Bij opzegging van uw abonnement vervalt uw incasso-machtiging automatisch.